PRIVATLIVS- OG COOKIEPOLITIK EBK HUSE A/S

 

Din datasikkerhed er vigtig for os. I vores privatlivs- og cookiepolitik kan du læse om, hvordan vi behandler dine data.


EBK HUSE AS/S er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Virksomhedens kontaktperson omkring opbevaring af personoplysninger er Dorthe Bærentzen, tlf. 58560400. Du kan også sende en mail på persondata@ebk.dk, hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger.


Behandling af persondata

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores websites, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bestiller brochure, tilbud eller downloader vores prisliste, eller hvis du i øvrigt retter henvendelse til os via kontaktformularer eller deltager i konkurrencer og undersøgelser. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering samt de sider, du klikker på.  Endvidere indsamler og behandler vi de data, som du selv indtaster på vores hjemmeside f.eks. navn, telefonnummer, e-mail og adresse. I forbindelse med bestilling af tilbud gælder det derudover informationer som ønsket hustype, byggebudget og byggeadresse.


Formål

Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, som du har efterspurgt som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev, udarbejde tilbud mv. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold samt målrette annoncering.


 Eksempel:

Opfyldelse af lovkrav

Opfyldelse af din anmodning om tilbud på produkter og tjenester

Forbedring af vores produkter og tjenester

Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig

Administration af din relation til os


Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata som vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.  


Data holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os, hvis dine data er ukorrekte, eller hvis der er relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata.


Periode for opbevaring 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Samtykke

Dit samtykke til modtagelse af nyhedsbrev er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at afmelde det nederst i nyhedsbrevet. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at trække øvrige samtykker tilbage.


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, din geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.


Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.


Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 


Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Brug af cookies

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at målrette annoncering. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies.


Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

- Google Analytics 

- Google Adwords 

- Facebook Pixel


Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet.


Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, ikke længere er relevante eller hvis du strækker dit samtykke tilbage, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som 

muligt.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.


Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata. 


Du har mulighed for at benytte dig af dataportabilitet, hvis du ønsker dine oplysninger flyttet til en anden dataansvarlig eller databehandler.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.


Benyt dig i alle tilfælde af kontaktoplysningerne øverst.


Dette websted ejes af EBK HUSE A/S, CVR-nr. DK 41961716, opdateret den 23/5-2018

ONV-huset sælges og produceres af EBK HUSE A/S
Tlf 5856 0400  ·  salg@ebk.dk  ·  www.ebk.dk