Sommerhus med 270 graders udsigt

Husets spektakulære placering krævede et spektakulært hus

75 meter over havoverfladen har familien Eltoft Nielsen opført et ONV living med en udsigt, som de fleste sommerhusejere drømmer om. Bare bedre.


Forestil dig et dragende vue til himmel og hav fra toppen af et imponerende højdedrag. Kig til gamle og gavmilde frugttræer i haven. Vilde hyben i skellet. Og fredede enge med græssende højlandskvæg som nabo. Her, for enden af en blind vej i Veddinge Bakker, har ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen opført et sommerhus fra EBK HUSE i serien ONV living. 

”Husets spektakulære placering krævede et spektakulært hus,” fortæller manden, der selv lever af at sælge boligdrømme til kræsne danskere. 

Egentlig havde familien ikke planer om at bygge et nyt sommerhus. De havde allerede et i forvejen - et ældre og charmerende bjælkehus på nabogrunden, som de var meget glade for. ”Men en dag fik vi muligheden for at købe grunden. Der stod et lille og forfaldent hus på det, som ejerne havde købt af en ældre dame. Men deres planer om at rive det ned og bygge nyt var gået i stå. Derfor ønskede de en anden løsning – og det blev vores held,” fortæller Ivan Eltoft Nielsen.