Søren Rasmussen arkitekt m.a.a.

Søren Rasmussen
Arkitekt MAA

ONV arkitekter

ONV arkitekter er kendt for at kombinere prisvindende arkitektur med de økonomiske fordele ved at seriefremstille huse i træ

Arkitekt MAA Søren Rasmussen er indehaver af tegnestuen ONV arkitekter, der er stiftet i 2000. Den danske og anerkendte arkitekt er drevet af en passion for at skabe arkitektoniske løsninger til dem, der skal bo i husene: 


”Vi er en tegnestue, der går meget op i fællesskaber og har en stor social bevidsthed. Det er blandt andet derfor, at vi tegnet ONV delesommerhuset, fordi flere ønsker at købe et sommerhus i fællesskab,” siger Søren Rasmussen.


Tendensen inden for fritidshuse går mod mere moderne arkitektur med lys, enkelhed og overskuelighed. Det honorerer både ONV living og ONV delesommerhus.


ONV arkitekter er kendt for at kombinere prisvindende arkitektur med de økonomiske fordele ved at seriefremstille huse. Tegnestuen har vundet adskillige priser - blandt andet Danish Wood Award 2016, Danish Design Award 2017, Building Awards 2019, Årets boligbyggeri Venligbolig Plus 2019 og senest Foreningen til Hovedstadens Forskønnelse i 2020. 


Se listen af priser og udmærkelser

Læs mere om ONV living

Læs mere om ONV delesommerhus