ONV living · fritid

 

ONV living er en serie af moderne fritidshuse, der med sin markante arkitektur føjer helt nye dimensioner til opfattelsen af sommerhuset som det særlige og personlige fristed. ONV living fritidshuse findes i 10 forskellige varianter, der indretningsmæssigt matcher de fleste familier. ONV-huset byder på helt nye løsninger, detaljer og materialer.

ONV-husene er alle opbygget over et "kors" af lys og luft, som går gennem huset og gør det til et dejligt sted at være - sommer som vinter. Hjertet i ONV fritidshusene er det fælles køkken og opholdsrum, som går ud i den overdækkede terrasse. Det er her livet leves, med højt til loftet og sammenhæng med naturen udenfor. Der er endvidere adgang til det fri fra alle rum, for sommerhuslivet leves jo ofte ude.

ONV-husene produceres i ly for regn og vind på EBK´s egen fabrik i Slagelse. Individuelle ønsker kan nemt indpasses i den moderne fabriksproduktion. Færdiggørelsesgraden af elementer og materialer er høj, hvilket gør at huset på byggepladsen kan lukkes på bare 4-5 dage - dermed kan vi bygge tørt og sikkert året rundt.

 

Information om EBK HUSE i AarhusInformation om EBK HUSE i RoskildeInformation om EBK HUSE i SlagelseInformation om EBK HUSE i MiddelfartInformation om EBK HUSE i Aalborg

Kontakt os – tryk på en EBK-afdeling nær dig.

Information om EBK HUSE i Aarhus Information om EBK HUSE i Roskilde Information om EBK HUSE i Slagelse Information om EBK HUSE i Middelfart Information om EBK HUSE i Aalborg
ONV-huset sælges og produceres af EBK HUSE A/S
Tlf 5856 0400  ·  salg@ebk.dk  ·  www.ebk.dk